Google pretraga

Google

Zaboravi oglase! Prodaj i kupuj na nov način.

Quantum Force Scholarship

Quantum Force Scholarship
 
 
FOXCONN je objavio početak Quantum Force Scholarship programa koji nudi stipendije za najbolje overclockere, kao i pristup najnovijem hardveru.Svi zainteresovani overclockeri mogu poslati svoj CV već sada, a prve stipendije će biti dodijeljene prije kraja tekuće godine.: http://www.quantum-force.net/qforcers/Q000000005
Najbolji među prijavljenim overclockerima će dobiti pristup novom hardveru uz novčanu naknadu za LN2 hlađenje. Osim toga, svi izabrani će dobiti priliku da učestvuju u direktnom razvoju budućih Quantum Force proizvoda te ponude svoje ideje i rješenja, uz mogućnost ostvarivanja svjetskih overclocking rekorda.
„Ideja iza Quantum Force projekta je upravo u ovome; okupljanje entuzijasta na jednom mjesto kako bi se razvili izvrsni proizvodi za overclockig", izjavila je Greta Kuo, Quantum Force PM. „Već smo vidjeli da je dosegnut FSB od 622MHz sa našom MARS pločom uz adekvatno LN2 hlađenje, a novi rekordi su tek pred nama."
Vrijedi spomenuti da će svi izabrani učesnici Quantum Force Scholarship programa dobiti priliku da rade direktno sa jednim od najboljih svjetskih overclockera, poznatim pod pseudonimom „Shamino", koji je tehnički konsultant za Foxconn Quantum Force seriju.
Shamino je svoju ulogu i viziju podijelio sa ostalima kroz intervju za Quantum Force web stranicu (http://www.quantum-force.net/qforcers/Q000000003) te je veoma optimističan glede saradnje sa drugim overclockerima: „Mislim da će biti veoma zabavno vidjeti koje su prave granice QF proizvoda te kako zajednički rad najboljih overclockera utiče na razvoj matične ploče koja će poslije biti dostupna širokom krugu korisnika. Ovo će sigurno biti jedno posebno iskustvo za OC zajednicu."
 
Quantum Force PowerWall
Entuzijasti koji ne uđu u program i dalje mogu osvojiti nagrade u vrijednosti do US$1,000 kroz Quantum Force PowerWall nagradnu igru u kojoj se nagrađuju tri najbolja 3DMark06 rezultata uz korištenje Foxconn MARS matične ploče: http://www.quantum-force.net/qforcers/Q000000002

Program zarade

Limun-Do - Put Trgovca

Google Oglasi

Google pretraga

Arhiva